Hoe pas ik een tekst in met de Elementor pagebuilder?

In dit artikel lees je hoe je zelf teksten kunt aanpassen met de Elementor Pagebuilder.

1. Ga naar de website

Log in in jouw website door /wp-admin achter de url te typen. Bijvoorbeeld: www.jouwdomein.nl/wp-admin.

2. Inloggen

Log in me de inloggegevens die je van ons hebt ontvangen. Nog geen inloggegevens? Mail dan je verzoek naar support@groove-digital.nl.

3. Surf naar pagina's

Nu je bent ingelogd ga je in het menu in de linker zijbalk opzoek naar Pagina's en klik vervolgens op Alle pagina's.

4. Bewerk met Elementor

Zoek vervolgens in de lijst naar de pagina die je wil bewerken en klik op Bewerk met Elementor.

5. Bewerk de tekst

De  visuele pagebuilder Elementor opent nu automatisch. Op de pagina ga je opzoek naar het stuk tekst dat je wil wijzigen. Je kunt deze simpelweg aanklikken. In de linker zijbalk opent vervolgens de teksteditor waar je kunt typen om tekst te wijzigen.

6. Opslaan

Als je klaar bent met het bewerken van de tekst, vergeet dan niet op Updaten te klikken.