Microsoft / Bing Ads account toegang geven

In een paar stappen kun je een gebruiker aan je bedrijf toevoegen, zodat hij of zij mee kan bepalen hoe je advertenties eruit zien.

Dit is handig voor als bijvoorbeeld iemand anders als jij zelf de advertenties bijhoudt.

We leggen het hieronder binnen een aantal simpele stappen uit:

Stap 1: Inloggen Microsoft / Bing Ads

Ga naar de website van Microsoft / Bing Ads, login of maak een account aan bij Bing / Microsoft Ads

We zullen hieronder de link plaatsen:

“MicrosoftAds.nl/login”

Stap 2: Navigeer naar tools

Als je bent ingelogd, dan komen er rechtsboven in het scherm een aantal opties te staan. Klik dan op “tools”.

Als je je muis op “Tools” houdt, dan klapt er een menu uit. Klik vervolgens op “Account access”, nu kom je in het menu waar je kan zien wie er allemaal toegang heeft tot wat.

Stap 3: Voeg een gebruiker toe

Als je op de pagina bent dan kan je zien wie er allemaal toegang heeft (user management) en ook waarvoor ze toegang hebben. Maar hier kan je dus ook andere gebruikers toevoegen, dit kan je doen door op de blauwe knop met “invite user” te klikken.

Stap 4: Tot wat krijgt de gebruiker toegang?

Nu kom je in het scherm waar je de gegevens van degene aan wie je toegang geeft invult. Helemaal onderaan heb je als laatste optie “account role”, wat voor functies degene krijgt hangt af van wat je hier invult.

Zo heb je de functie “Super admin”, deze functie beschikt dan over dezelfde functies als dat jij hebt. Er zijn verschillende rollen die je kan geven aan iemand, namelijk: Super Admin, Standard User, Advertiser Campain Manager en Viewer.

Zorg dus voor goed onderzoek naar wat elke functie te bieden heeft voordat je hem aan iemand toewijst.

Als je hier uit bent klik je vervolgens op “send”, nu krijgt diegene een mail met daarin een uitnodiging om deel te nemen aan uw team. Als degene deze uitnodiging accepteert kan hij meteen aan de slag met zijn werkzaamheden.

We hopen je hiermee het stap voor stap duidelijk gemaakt te hebben hoe je iemand aan je team toevoegt, mocht je nog vragen hebben klik hier en neem gerust contact met ons op.